Kategóriák
Egyéb kategória

Miben segíthet nekünk egy jó bűvész?

A bűvészet egy különleges mesterség. Kevesen értenek hozzá igazán profi módon, pláne idehaza: de annál is fontosabb, hogy a műsor szórakoztató és teljesen veszélytelen legyen, mindemellett feledhetetlen élmény végighallgatni.

Mit tehetünk annak érdekében, hogy jó bűvészt válasszunk, illetve, hogy a műsor tényleg a legélvezhetőbb legyen? Pár pontban összegyűjtöttük a fontos tudnivalókat.

Olyan bűvészt kérjünk fel, aki érti is a dolgát

Mindig kérjünk referenciákat. Tud esetleg képeket küldeni nekünk, vagy sem? Látható a munkájának az eredménye? Van a YouTube-on bűvészmutatványa, melyet megnézhetünk, vagy nincs? Kapott különleges elismeréseket, esetleg kijelenthető az, hogy külföldön is lépett fel, vagy sem?

Igazodjon a kultúránkhoz

Az angol bűvészet például teljesen más, mint a magyar. Nincs meg benne az a betyárosság, mely jóformán elengedhetetlen része az igazi hungarikum stílusnak. Enélkül gyakorlatilag csak féleredményeket van esélyünk elérni. Nem lesz az igazi!

Ki az igazán jó betyárbűvész idehaza?

Több embernek a portfólióját is megtekintettük, és szemléltük – végül arra a következtetésre jutottunk, hogy Betyár Csaba magyar betyárbűvész a legjobb szakember mindenki közül. Igazi stílus, fellépés és a legjobb elérhető díjak – kell ennél több? Ha szeretnél, akkor kérj tőle ajánlatot egyedi bűvészműsorra: https://nepivarazslatok.hu/kapcsolat/

Ami előadásmódjának különlegessége, hogy nem csupán gyerekeknek ad elő, hanem mindenkinek. Fellépése mindig a célközönséghez igazodik, és akár a külföldi kultúrában is elismerik munkáját. Ezért meri szerkesztőségünk ajánlani mindenkinek, aki igazán jót szeretne szórakozni, és egy felejthetetlen élményben szeretne részt venni. Csak ajánlani tudjuk!

Vélemény, hozzászólás?

Az e-mail-címet nem tesszük közzé.